Kom overnachten in Vianen en omgeving

Kampeer in de natuur

Camping Fort Everdingen

Bijzondere campeerplek op het fortterrein!

Camping Everstein

Camping Everstein ligt aan de prachtige grote Hagesteinse plas waar je heerlijk kunt zwemmen!

Camping De Victorie

Camping De Victorie is gelegen in Groene Hart van Holland. Geniet van de rivieren de Lek en de Linge, een prachtige fietsomgeving met mooie landelijke weggetjes.

Camping Ter Leede

Camping Ter Leede ligt midden in het karakteristieke landschap van de Vijfheerenlanden, grenzend aan de Betuwe en omarmd door de rivieren de Lek, de Merwede en de Linge. 

Camping de Koekoek

Geniet van het Groene Hart, gelegen aan de rivier de Lek in het Utrechtse Tienhoven.

Camping Boogert

De camping is gelegen temidden van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Geniet van weiden met grazend vee, knotwilgen, molens en boomgaarden.

Camping LEuK

Kamperen in een typisch Hollands landschap, tussen de weilanden aan de river de Lek. 

Camping de Uiterwaard

Camping de Uiterwaard is direct gelegen aan de Lek! Geniet van het ontspannen geluid van de aanspoelende golven of bezoek één van de pittoreske dorpjes in de omgeving. 

Camping Bij Nader Inzien

Het is niet moeilijk om je “een te voelen met de natuur”bij Camping Bij Nader Inzien, je zit er namelijk midden in. Waar je kijkt is grazend vee, ruimte en voorbij varende bootjes.

Camping De Grienduil

Aan de rand van het dorpje Nieuwland (gemeente Vijfheerenlanden), in het rivierengebied vlakbij De Linge, ligt De Grienduil. 

Overnacht in een van de pittoreske B&B's

B&B Neijenstein

Buiten het dorp Hagestein, dicht aan de Lek, staat dit leuke natuurhuisje op een groot landgoed van 5000 m². 

B&B Klooster

Gelegen binnen de stadsmuur van Vianen, met prachtig uitzicht op stadsgracht vanuit de slaapkamer en keuken.

B&B Plexat

De B&B is gelegen aan de rivier de Lek op een idyllische plek net buiten het karakteristieke dorpje Lexmond.

B&B de Fruithof

Midden in de natuur tussen Lexmond en Ameide ligt Bed & Breakfast de Fruithof: een vrijstaande woning met een mooie fruitboomgaard.

B&B En Passant

Bed & Breakfast En Passant is gelegen naast de passantenhaven en beschikt over één kamer.

B&B aan de Lek

B&B aan de Lek bevindt zich in een oude opgeknapte boerderij direct gelegen aan de Lek en op loopafstand van het prachtige historische centrum van Vianen.

B&B Groene Meent

B&B Groene Meent is gevestigd langs de stadsgracht de Meent in het centrum van de ´Glasstad´ Leerdam met op loopafstand de rivier de Linge.

B&B Broeks' Bed & Brood

‘Broeks’ Bed & Brood’ ligt aan de rand van het dorp Meerkerk, aan de Broekseweg. Een gebied met brede rivieren en strandjes, molens en fruitboomgaarden en de Zouweboezem.

B&B 't Wilgenroosje

't Wilgenroosje is een heerlijk ruim gastenverblijf in een voormalige boerenwoning, gelegen in een tuin met veel inheemse planten en hoogstamfruitbomen.

B&B Bellefleur

In het smalste stukje van Zuid Holland in de Vijfheerenlanden ligt B&B Bellefleur, gesitueerd aan de Hollandse Waterlinie.

Of liever in een hotel?

Hotel Van der Valk Vianen beschikt over 200 comfortabele kamers, luxe suites, zwembad en wellnessfaciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, flatscreen televisie, balkon of terras, ligbad en aparte douche, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Met maar liefst 27 zalen biedt Hotel Vianen je talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie, een sfeervol feest, zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen. Het hotel ligt centraal aan de A2, nabij de A27 en de A12. Binnen een kwartier ben je bij de Jaarbeurs en Utrecht centrum. Kortom, geniet van alle luxe die Hotel Vianen je te bieden heeft!

Boek een kamer

Camperplaatsen

De camperplaatsen van Vianen zijn opgenomen in het boekje met de 100 mooiste camperplaatsen van Nederland. Er zijn verschillende locaties waar bezoekers met een camper mogen staan. Voor alle locaties geldt stageld (€8,- per camper voor een overnachting) en je mag maximaal driemaal 24 uur staan en dat er hier huisafval kan worden weggegooid. Houd er rekening mee dat er geen voorzieningen als elektriciteit, water of plekken om een chemisch toilet te legen aanwezig zijn. 

Alle camperplaatsen