Overnachten

Overnacht in een van de pittoreske B&B's - Onze favorieten

B&B Neijenstein

Buiten het dorp Hagestein, dicht aan de Lek, staat dit leuke natuurhuisje op een groot landgoed van 5000 m². 

B&B Klooster

Gelegen binnen de stadsmuur van Vianen, met prachtig uitzicht op stadsgracht vanuit de slaapkamer en keuken.

B&B aan de Lek

Direct gelegen aan de Lek en op loopafstand van het prachtige historische centrum van Vianen.

B&B de Fruithof

Midden in de natuur tussen Lexmond en Ameide ligt Bed & Breakfast de Fruithof: een vrijstaande woning met een mooie fruitboomgaard.

B&B En Passant

Bed & Breakfast En Passant is gelegen naast de passantenhaven en beschikt over één kamer.

Liever een hotel?

Hotel Van der Valk Vianen beschikt over 200 comfortabele kamers, luxe suites, zwembad en wellnessfaciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, flatscreen televisie, balkon of terras, ligbad en aparte douche, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Met maar liefst 27 zalen biedt Hotel Vianen je talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie, een sfeervol feest, zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen. Het hotel ligt centraal aan de A2, nabij de A27 en de A12. Binnen een kwartier ben je bij de Jaarbeurs en Utrecht centrum. Kortom, geniet van alle luxe die Hotel Vianen je te bieden heeft!

Boek een kamer

Gratis camperplaatsen

De camperplaatsen van Vianen zijn opgenomen in het boekje met de 100 mooiste camperplaatsen van Nederland. Er zijn verschillende locaties waar bezoekers met een camper mogen staan. Voor alle locaties geldt dat je er maximaal driemaal 24 uur mag staan en dat er hier huisafval kan worden weggegooid. Houd er rekening mee dat er geen voorzieningen als elektriciteit, water of plekken om een chemisch toilet te legen aanwezig zijn. 

Alle camperplaatsen